alkalmi smink
alkalmi-smink-2alkalmi-smink-3alkalmi-smink-4alkalmi-smink-5alkalmi smink

Alkalmi smink

Különleges alkalomra készülsz? Nézz ki különlegesen jól!

Mostantól két retusált portréfotóval!

Itt a nagy alkalom!!! Esküvőre mentek! Kinéztél a netről egy szép sminket, vettél szemhéjpúdert, kivételesen van is 15 perced (!) a smink elkészítésére, hurrá! De akárhogy próbálkozol, a végeredmény köszönő viszonyban sincs azzal, amit a képen láttál.
Nem tudom, Te hogy vagy vele, de én mindig így érzek sminkelés után. Jó, jó, de lenne mit korrigálni rajta. Egy óra múlva pedig már olyan, mintha ki sem sminkeltem volna magamat.

Legyen a következő alkalom más: bízd a sminkelést profira!

Az Anyaidő és a Magyaródi make-up alkalmi smink akciót hirdet!

Hová ajánljuk?

Bálba, estélyre, esküvői vendégként, különleges alkalomra, színházba, házassági évfordulóra, nagyobb szabású partira, vagy igazából bármire, amikor megengedhetsz magadnak egy erősebb sminket. Akár fotózásra is!

Mit kínálunk?

Alkalmi sminket, profi termékekkel, Rád szabott színekkel és formákkal (az ajánlat a műszempillát nem tartalmazza). Körülbelül egy óra alatt készül el a smink.

ÚJDONSÁG!!! Portrékép is készül rólad (a mellékelt képekhez hasonló módon), és retusált képként kapsz ebből 2 darabot e-mailben.

Milyen termékekkel dolgozik a sminkes?

MAC, Bobbi Brown, Urban Decay, paris berli

Hol és mikor tud kifesteni?

Budapest III. kerületében, Toboz utcában, pontos címet visszaigazolás után küldünk.* Az időpontról pedig a Magyaródi make-up tulajdonosával, Magyaródi-Pál Mártával egyeztettek. (+36 30 650 2638). Körülbelül egy óra alatt készül el a smink.

*: Van lehetőség más helyszínre is útiköltség fejében, erről Mártával kell egyeztetni.

magyaródi make-up

 

Bővebben itt tájékozódhatsz a Magyaródi make-upról: www.magyarodimakeup.com

Facebook oldal: www.facebook.com/magyarodi.makeup

Mennyibe kerül?

7.000 Ft

Felhasználhatóság: A megrendeléstől számított 60 naptári napon belül be kell jelentkezned. Más megkötés nincs! Fizetés a sminkeléskor, készpénzben.

Időpont egyeztetés és pontos cím a megrendelés visszaigazolása után!

Megrendelés:

Alkalmi smink

 

3 értékelés a termékre: Alkalmi smink

  1. :

    Nagyon jól sikerült a smink, pont olyan lett amilyet szerettem volna, szerintem nagyon ügyes, profi termékekkel dolgozik

  2. :

    Múlt hét pénteken volt lehetőségem igénybe venni – végre – az alkalmi smink elkészítését Mártinál. Egyszerűen fantasztikusan sikerült! Rendkívül ügyes, alapos szakember, ez mellett szórakoztató 1 órát is tölthettem nála. Csak ajánlani tudom mindenkinek. :)

  3. :

    Én végül egy fotózáshoz használtam fel az alkalmi sminket. Márti nagyon profin a fotózáson használt ruhákhoz, az arcomhoz egyaránt tökéletes színt választott, nagyon tetszett a végeredmény.

Mondd el a véleményed