stilustanácsadás
szerdahelyi juditProcessed with Moldivátalakulásstílustanácsadáspiros-feketestilustanácsadástükörképekRuhatárProcessed with MOLDIV

Legyen stílusod!

4.33 az 5-ből 3 vásárlói értékelés alapján
(4 vásárlói értékelés)

30.000 Ft

Hozd ki magadból a Nőt!

Személyre szabott stílustanácsadás

 • Úgy érzed, a sötétben tapogatódzol, amikor ruhát vásárolsz magadnak?
 • Fogalmad sincs, mi az, ami igazán jól áll Neked?
 • Ha ki szeretnél öltözni, csak és kizárólag a fekete szín jöhet szóba?
 • Hordanál csinosabb ruhákat, de nem tudod, hol és milyet vegyél?
 • Visszatérnél a munka világába, de teljesen átalakult a ruhatárad, vagy épp a testalkatod?

Bármelyik kérdés is gyötör, a megoldást az egy alkalmas stílustanácsadás nyújtja számodra!

De ki tudna ebben profi tanácsot adni?

Stílustanácsadó partnerünk, Szerdahelyi Judit.

szerdahelyi juditEzt vallja magáról:

A jó stylist: ahol tud segít!– szól a jól ismert úttörős mondat kicsit átértelmezve. De lényegében minden benne van ebben a mondatban. Segíteni szeretnék NEKED, hogy a legjobbat hozzuk ki Belőled, megmutatom, micsoda szuperwoman rejtőzik benned!
Célom, hogy tanácsaimmal segítsem a hétköznapi öltözködésed, ami szép rajtad, azt mutassuk bátran, amit nem szeretnél mutogatni, azt pedig kicsit szorítsuk háttérbe.
Több év tapasztalatával a hátam mögött mondhatom bátran: ez egy szuper kis utazás, komfortzóna átlépés, sok-sok mosollyal és rácsodálkozással. Lenne hozzá kedved? Gyere, várlak!

Mi történik a megrendelés után?

1.: Felveszitek egymással a kapcsolatot Judittal.

2.: E-mailen, vagy akár telefonon egyeztettek arról, hogy miért is fordultál hozzá, hogy néz ki egy napod, milyen ruhákra és kiegészítőkre kell koncentrálni.

3.: Kérni fog Tőled egy egész alakos képet, hogy pontosan beazonosíthassa a típusodat, testalkatodat. És egy rövid leírást a napjaidról, szokásaidról.

4. Ezután Judit “felkészül belőled!” :-)

5. Megbeszéltek egy személyes találkozót egy bevásárlóközpontban vagy egy csendes kávézóban, ahol elmondja, hogy milyen szín-típusba tartozol, megbeszélitek, mi áll jól, mi nem, mely színeket keresd, és mi az, amit jobb, ha száműzöl a gardróbból. Megtudhatod, hogyan állítsd össze a ruhatáradat, hol vannak a legjobb lelőhelyek, ami a pénztárcádnak is megfelel.

MEGRENDELÉS ITT:

Legyen stílusod! - MEGRENDELÉS

Mennyibe kerül mindez?

Az egy alkalmas stílustanácsadás ára mindössze 30.000 Ft + áfa.

Felhasználható: Megrendeléstől számított 40 napig, Személyes találkozó Budapesten, Skype-on bárhol a világban :-).

Miért éri meg?

Mert nemcsak magabiztosabb és csinosabb leszel (igazából már ez a két dolog is aranyat ér, nem?), hanem a ruhabeszerzést is nagyban leegyszerűsíti. Azon pedig biztosan spórolsz, ha kizárólag olyan ruhákat vásárolsz mostantól, amik igazán jól állnak!

MEGRENDELÉS ITT:

Legyen stílusod! - MEGRENDELÉS

4 értékelés a termékre: Legyen stílusod!

 1. :

  Ha őszinte vagyok magamhoz, igazából soha nem tudtam, milyen ruhákat hordjak. Sok fekete, némi kék szín uralkodott a szekrényben, de változatosnak semmiképp nem mondanám az öltözködésemet.
  Ősszel visszatértem dolgozni. A korábbi ruhatáramra már nem is emlékeztem. Ha mégis, nem voltak szépek az emlékeim. A testalkatom nem változott az itthon töltött évek alatt, 5 év póló-pulcsi-sportcipő korszak után azonban előtérbe szerettem volna helyezni a Nőt.
  A stílustanácsadáson egy pillanat alatt meghatároztuk, hogy melyik típusba tartozom, és azóta csak ezekből a színekből válogatok. Szürke, halványrózsaszín, sötétzöld, világosbarna? Soha nem gondoltam, hogy ennyire fel tudnak élénkíteni ezek a színek. A férjemtől, gyerekektől, munkatársaktól, ismerősöktől bezsebelt bókok már csak hab a tortán.

 2. 3 / 5

  :

  Mennyi időt vesz igénybe az egy alkalom?

  • :

   Mivel a stylist előre felkészül, személyesen már nem lesz szükség órákra. Két-két és fél órát mondanék.

 3. 5 / 5

  :

  Kedves Judit! Nagyon hasznos volt a veled töltött idő, nem gondoltam volna hogy ezek a színek ilyen jól állnak nekem. Azóta sokkal jobban figyelek erre, elsősorban színeket választok, nem ruhákat és jobban is érzem magam! Nagyon nagy segítséget adtál, megerősítést. Kellett a külső,objektív szem,a bátorság, lazaság.

 4. 5 / 5

  :

  Szuper türelemmel fogtad a kezem és erősítetted az önbizalmam. Fantasztikusak az új szettek, amiket összeraktál, nincs gondom azzal reggel, mit vegyek fel, mit mivel párosítsak.

Mondd el a véleményed