sminktanfolyam

Tanulj meg sminkelni!

5.00 az 5-ből 2 vásárlói értékelés alapján
(4 vásárlói értékelés)

A profi smink nem elérhetetlen Neked sem!

Tanuld meg, hogyan csináld!

 

Sok édesanyát hallok panaszkodni arról, hogy egyszerűen nem jut ideje arra, hogy NŐ maradjon. Otthon, a játszótéren, az óvodában, a boltban, a munkahelyen, sehol. Mikor visszakérdezek, hogy igazából mit is hiányol, két dolgot szoktak említeni, ami nagyon háttérbe szorul az életükben a külsejükkel kapcsolatban: a nőies öltözködés és az igényes smink – mert ha végre jut másfél percük arra, hogy kisminkeljék magukat, nem is tudják, mihez kapjanak hirtelen… mert itt egy folt, ott egy pötty, elkenődik, összeragad, a füstös szemhéj meg minden, csak nem füstös, és még sorolhatnám.

Nos, a Magyaródi make-uppal karöltve úgy gondoljuk, ezen tudunk segíteni.

Tanulj meg sminkelni!

Két órás sminktanfolyam, személyre szabottan – azaz a tanfolyamon csak Te és a sminkes vagytok jelen! Ha szeretnéd, hozd el, amivel otthon sminkelnéd magad, megtanulhatod profin használni azt is. De megtudhatod, mi a különbség, ha igazán jó minőségű anyagokat használsz.

magyaródi make-up

Mi történik a tanfolyamon?

Megtanulod:

 • hogyan készíts el egy diszkrét nappali sminket, ami illik az arcodhoz és a szemedhez
 • mit emelj ki az arcodon
 • hogyan válassz alapozót, színeket
 • hogyan húzz tusvonalat.
 • hogyan igazítsd meg a szemöldöködet.

Hogyan sajátíthatod el mindezt két óra alatt?
Gyakorlatban: az arcod egyik felét a sminkes festi ki, a másikat Te magad!
Elméletben: kinyomtatott anyagot is kapsz, amire jegyzetelhetsz! Így egyben lesz minden ezzel kapcsolatos tudás!

Milyen termékekkel ismerkedhetsz meg?
MAC, Bobbi Brown, Urban Decay, paris berli

Hol és mikor zajlik az oktatás?
Budapest III. kerületében. Az időpontról pedig Te és a sminkoktató egyeztettek.

Bővebben itt tájékozódhatsz a Magyaródi make-upról: www.magyarodimakeup.com

Facebook oldal: www.facebook.com/magyarodi.makeup

Mennyibe kerül?

20.000 Ft

A megrendeléstől számítva 3 hónapon belül be kell jelentkezned. Más megkötés nincs! Fizetés a tanfolyamon, készpénzben.

Időpontegyeztetés és pontos cím a megrendelés visszaigazolása után!

Megrendelés:

 

Tanulj meg sminkelni!

4 értékelés a termékre: Tanulj meg sminkelni!

 1. :

  Kiváló sminkes, aki folyamatosan profiknál képzi magát tovább. Követi a legújabb trendeket, és a legprofibb smink termékekkel dolgozik. Precíz, és nagyon odafigyel arra, hogy minél inkább személyre szabott sminket készítsen, akár a természetesség, akár egy erősebb, hangsúlyos smink az elvárás. Tanácsaival segít abban, hogy megtaláljuk a saját bőrtipusunknak leginkább megfelelő termékeket, amiket a hétköznapok során használunk.Nagyon ajánlom mindenkinek.

 2. :

  Nagyon örültem, hogy részt vettem a sminktanfolyamon. Szívesen ajánlom minden anyukatárs figyelmébe, aki szeretne egy kicsit “tudatosabb”, bátrabb, gyakorlottabb lenni a sminkelés terén. Sok-sok információt szívtam magamba (szóval lehet a hétköznapokban gyakorolni, a tudásanyagot kamatoztatni:))) Márti, az oktató nagyon pozitív személyiség, kedves, segítőkész.

 3. 5 / 5

  :

  Nem voltam sosem egy sminkbajnok. Szerettem volna egy kicsit bátrabban kísérletezni a színekkel, de nem tudtam, hogy fogjak neki, hogy ne menjen el a kedvem a végére… Kisgyermekek mellett erre azonban nincs idő. Örültem ennek a két órának, mert kicsit én lehettem a központban és Márti kedves, nyilt, segitőkész egyénisége eloszlatta bennem a kételyt, hogy én is képes lehetek-e valami hasonlót alkotni az arcomon. Ellátott jótanácsokkal és bármikor fordulhatok hozzá eztán is. Mindenkinek ajánlani tudom: a szakértelem párosul a kedvességgel!

 4. 5 / 5

  :

  Nagyon régóta szerettem volna eljutni egy márka-és cégfüggetlen sminktanfolyamra, ahol kicsit felülvizsgáljuk az eddigi smink készletemet, ahol személyre szabott tanácsokat és házi praktikákat kapok, mire kell odafigyelnem a saját sminkem elkészítésénél. Mi az, amit semmiképp ne csináljak (rossz beidegződések), és mi az, amivel bátran próbálkozhatok, mert az arc-és szemformámhoz remekül passzol. Márti végtelen türelemmel és hozzáértéssel magyarázott és mutatott meg mindent,ami érdekelt. A legtanulságosabb az volt, mikor a kiválasztott sminket az arcom másik felén nekem kellett elkészítenem. Akkor aztán előkerültek a műhelytitkok. Nagyon élveztem a kurzust és hatalmas lépést tettem a saját stílusom kialakításához vezető úton.

Mondd el a véleményed