Anya és a sport

emelés

Világéletemben szerettem sportolni. Rosszul éreztem magam, ha hetek teltek el mozgás nélkül. A sportolásnál már csak enni szeretek jobban, de ezt most inkább hagyjuk :-(.

Szülés után azonban eléggé meg voltam lőve. Az edzőtermekben UFO-nak éreztem magam, a labdasportokhoz béna vagyok, a fix időben lévő csoportos órákra kétszer egymás után nem jutottam el. Ráadásul a környezetemben élő önjelölt “szakik” sem segítettek a választásban.

  • Amikor futni kezdtem, megkaptam, hogy löttyedt leszek, lefutom a cicimet, szétmegy a bokám meg a térdem és társai. Mindenesetre hatásosnak bizonyult, és igazából akárki akármit mond, azóta is futok is – amikor sikerül.
  • Sokáig bringáztam. Akkor azzal érveltek páran, hogy a combom kétszeresére fog nőni – na ez teljesen elvette a kedvemet, mert hát… így sem vagyok egy párductestű, hogy finoman fogalmazzak.
  • Megtetszett pár újdonság is, például a kettlebell. Boldogan újságoltam a barátaimnak, hogy végre megtaláltam a sportomat, erre váltig állították, hogy a női szerveknek nem tesz jót.
  • Az itthon edzés DVD-re és Youtube videókra egészen jól működött az elmúlt években, de kezdett már unalmassá válni.

Megunva tehát a tapogatózást, egy nap figyelmembe ajánlották a Be Fit at Home oldalát és Haraszti Petit. Nagyon tetszett az alapötlet, hogy házhoz jön a személyi edzés, több típusú edzésformát ki lehet próbálni így, és megismerhetem az alkatomhoz leginkább illő gyakorlatokat.

Be is fektettem egy 3 alkalmas bérletbe. Peti nagyon profi, igazi szakértő, mindenre van egy bombabiztos tipp a tarsolyában. Továbbá teljes mértékben figyelembe vette a személyes igényeket vagy módosításokat – itt sajog, ott ropog kellett azért változtatni pár gyakorlaton.
Alapvetően úgy jó edzeni, ha nincsenek itt a gyerekek, ám egyik nap megbetegedtek, és le akartam mondani az órát. Ő azonban eljött és teljesen természetesen eljátszott a gyerekekkel, amíg én végeztem a rám osztott edzésprogramot.

Kettlebellel és súlyzóval is edzettünk, elmondta, mire kell figyelni, mi a helyes testtartás és fogás. Nagyon hatékony volt mindhárom edzés, napokig izomlázam volt utánuk, és olyan feladatsorokat csináltunk, amit azóta is szívesen és rendszeresen végzek.

Ez nem az az oldal, ahol előtte-utána képeket fogok mutogatni, de higgyétek el, egyre látványosabb a változás! Főként a vállam formálódik, én már látni vélem a szép, gombóc formájú vállaimat, amit bármennyire ódzkodtam tőle, csak súlyzós edzéssel lehet elérni.

És hogy mit is nyújt a Be Fit at Home?

  • állapotfelmérés
  • személyre szabott, változatos edzések
  • edzésterv
  • javasolt étrend

személyi edzés otthon

Mindez mennyibe kerül?

3 alkalmas bérlet 17.000 Ft
10 alkalmas bérlet 50.000 Ft

Felhasználás: 3 alkalmas bérletnél 15 nap, 10 alkalmas bérletnél 1,5 hónap.

Figyelem!!! Szeptember 1. és 8. között 20% kedvezmény!

3 alkalmas bérlet 17.000 helyett 13.600 Ft
10 alkalmas bérlet 50.000 helyett 40.000 Ft

De… ez tényleg megéri?

Nekünk, kisgyermekes anyukáknak ez egy olyan kényelmi szolgáltatás, ami minden szempontból kifizetődő:
Csak viszonyításképp:
Edzőtermi árak Be Fit at Home árak
Belépő és személyi edzés: 4.200 Ft-csillagos ég Alkalmanként 4.000-5.600 Ft között
Benzin költség: 500 Ft 0 Ft
Parkolás: Kb. 600 Ft 0 Ft
Utazás: 10-60 perc 0 perc

Bárhol igénybe vehetem a szolgáltatást?

Budapest 20 kilométeres vonzáskörzetében bárhol!

Hol olvashatok bővebben az edzőkről és a Be Fit at Home-ról?

Itt minden információt megtalálsz: http://www.befitathome.net/#edzok

Hol rendelhetem meg?

ITT

2016. augusztus 31.