Bemutatkozás

bemutatkozásGizella-Molnár Viktória vagyok, kétgyermekes édesanya (Fiam 4, lánykám 2 éves).

Nap mint nap találkozom kimerült, sápadt, fáradt édesanyákkal, és beszélgetve velük mindig kiderül, hogy ki ezért, ki azért, de mindannyian sajnálják maguktól a kizárólag saját örömükre, töltődésükre használható időt.

Pedig az anyaidőnek kimondhatatlanul nagy jelentősége van mind a gyereknevelésben, mind a párkapcsolatban. De az önmagunkhoz való viszonyunkban is.

Ez a honlap nekem is egy terápia, én sem voltam mindig ilyen mosolygós, mint ezen a képen… De mostmár vallom, hogy kimerülten, ingerülten, állandó hiányérzettel nem lehetek teljes szívvel anya és feleség. Egy idő után azt éreztem, hogy már-már robotként, állandó STAND BY üzemmódban nyomom le a napokat, OFF azonban soha nem voltam. És mostmár ki merem mondani azt is, hogy nem éreztem a nap 24 órájában úgy, hogy ez nemcsak hogy rendben van, hanem még csodálatos is! Hiányzott a férjem, hiányzott a hobbim, hiányzott az alkotás, a gondolkodás, hiányoztam magamnak…

Ismerős?

Nem vagyok pszichológus, szakértő, coach, ráolvasó, mágus, vagy varázsló, csodát tehát nem tehetek. Nem birtoklom a mindentudást, mégis… valamit szeretnék tenni.

Elhatároztam, hogy összefogok olyan anyuka-társaimmal, akik – talán épp az anyaidő hiányából fakadóan – olyan vállalkozásba, tevékenységbe fogtak, amik segíthetnek másokon, akár az anyákon is. Legyen ez alkotás, pihenés, szépségápolás, szállás, kultúra, takarítás-, vasalás-szolgáltatás, vagy bármi. A kulcsszó a TÖLTŐDÉS!

Az oldalon csak olyan ajánlatokat találsz, melyek az ár, vagy a szolgáltatás-csomag miatt egyedülállók, azaz sehol máshol nem találhatod meg őket ebben a formában vagy ilyen kedvező áron.

Partnernek ITT tudsz jelentkezni.

Tapasztalatom ugyanis az, hogy ha megszületik az elhatározás, így vagy úgy, de az anyaidő igenis megteremthető! Ha Te már eldöntötted, hogy mostantól magadra (és ami talán még fontosabb: magatokra) is szánsz egy kis időt, hirtelen a kivitelezés válik a legkisebb problémává: ha jobban körbenézel a közvetlen környezetedben, egy idő után biztosan meglátod valakiben a potenciális bébiszittert :-). Utólag úgyis meg fogod látni: sokszor ez a legjobb, amit a gyermekedért tehetsz…

Facebook oldalamon létrejött közösséggel igyekszünk akkor is megmosolyogtatni, megnyugtatni, elgondolkoztatni, amikor csak két szabad perced van.

Gyere el találkozóinkra, ahol garantált a jó társaság, a sok nevetés és a léleksimogatás! Ezeket havonta tartjuk Budapesten, és minden alkalommal témával készülök vagy készülünk. Nagyon be- és elfogadó a légkör, amire nagy szükséged lehet Neked is!