Blogger-találkozón járt az Anyaidő

blogger-találkozó

Kivételesen egy “backstage” sztorival jövök, nem gondoltam volna ugyanis, hogy a másfél éve indult Anyaidő blog mostanra idáig fog jutni. Köszönöm, hogy ennyien olvastok, követtek, velem gondolkodtok, szomorkodtok és örültök. Pár hónapja felfigyelt az írásokra a Happy Family is. Ez egy hírportál, melynek célja, hogy a családokra szabott és nekik szánt szolgáltatások, termékek, információk valóban eljussanak a kisgyermekes családokhoz.

Ehhez többek között én is hozzájárultam már, nyáron részt vehettünk egy kiküldetésen az Aquaworldben. Azóta is rendszeresen követem a honlapot, láttam, hogy több bloggerrel is együtt dolgoznak, és nagyon örültem, mikor meghívtak a blogger-találkozójukra.

A házigazda szerepét Bolla Eszter színésznő vállalta, aki rendkívül kedves és közvetlen jelenség, bár nem is gondoltam mást róla :-)!

Az esemény fővendége a Danubius Hotels volt, akik páratlan lelkesedéssel fáradoznak azon, hogy a Bubbles Club keretein belül a gyerekek és családok valóban jól érezzék magukat ott-tartózkodásukkor. Gondozásukban jelent meg tavasszal Felhőhegyi Balázs Sárkánykalandok I. – Bükfürdői kalamajka című mesekönyve, mely azóta önálló életre kelt a szállodában – többek között egy titkos szoba, sárkányok és különböző programok formájában.

Most pedig megjelenik a második rész: a Sárkánykalandok II. című könyv, melynek kapcsán készült egy élő interjú az íróval, Felhőhegyi Balázzsal, valamint mi, bloggerek is kérdezhettünk tőle.

happyfamily5

Az interjú és bemutató után volt alkalmam megismerni néhány blogger-anyukát személyesen is, és valóban azt mondhatom, hogy megtiszteltetés volt köztük lenni, mindegyikük írásait ismerem, szeretem, jó volt ebben a közegben lenni, sok grafomán anyuka egy helyen… :-), nagyon inspiráló és ritkán adatik meg a mai világban!

Ezután egy rövid kézműves foglalkozás következett. Asztali díszt készíthettünk.

happyfamily

happyfamily4

A találkozón a Happy Family motorja, Kalcsó Adrienn elmondta, hogy az a nem titkolt szándékuk, hogy az ország legjobb családos blogmagazinját építsék fel, ezért jelentenek számukra ilyen nagy értéket a bloggerek. Nos, én állok elébe, s remélem, ezzel Nektek is értékes tartalmakat tudok hozni!

 

 

2016. november 20.