Napi boldogság – január 13.

boldogság

Ma a LEGO-ért adok hálát! Annyira jó látni, ahogy a 3,5 és a 1,5 éves gyerkőcöt egyformán leköti a játék, az alkotás, közös “projekt”. És az sem számít, hogy az egyik fiú, a másik lány! Hosszú időre belefeledkeznek a játékba, sőt, a fiunk még valami bonyolult és sokszereplős szerepjátékba is belefogott, amit a leányzó különösen élvezett.

Ezek a pillanatokat egyébként azért értékesek számunkra, mert egyébként abban a korban vannak, mikor nem annyira tartják tiszteletben, hogy mikor hazaér az apjuk, én is szeretnék vele kicsit társalogni, szeretném tudni, milyen napja volt, stb. Legtöbbször sajnos erre a beszámolóra este kilenc után kerül csak sor. Ma azonban kivételesen előrehozhattuk hat órára. (Most mondanám, hogy így kilenctől csinálhattunk mást, de… nem teszem :-D)

Neked mi volt ma a “Napi boldogságod“? Amiért hálát adsz, megveregeted a válladat, vagy ami miatt büszke vagy magadra/magatokra?

———————————————–

Úgy érzed, anyaidőre lenne szükséged? Iratkozz fel a hírlevelemre, és máris küldök 10 biztosan működő tippet a hétköznapokra, valamint elsőként értesülsz az akcióinkról, híreinkről. Sőt, mostantól hétfő reggelenként küldök egy kis “hétrevaló vidámságot” is!

2016. január 14.