Napi boldogság – január 21.

napocska

Ahogy a fiam elevenedik és erőre kap, úgy fogy az ereje, türelme és kedvessége a kislányomnak. Nagyon úgy tűnik, hogy elkapott valamennyit a bátyja betegségéből: iszonyú nyűgös, amit ő mindig nyafogással fejez ki. Ráadásul azért még a nagyfiú sem 100-as, szóval mindketten a legrosszabb formájukat hozzák, én meg csak nyelem a MagneB6-okat :-). Reggel 6:30-kor már túl is voltunk az első óriási balhén, ami egy ceruza miatt tört ki az én drága csemetéim között, de ezt csak tovább fokozta a reggeli közbeni összekülönbözés, és az egész napos “de-az-az-én-játékom!!!

De igazán akkor ment el a kedvem mindentől, mikor megláttam az időjárás-jelentésben, hogy még naaaaaaagyon-nagyon sokáig ilyen hideg lesz, a tél pedig számomra csak és kizárólag a betegségeket jelenti (nem vagyok egy téli-sport világbajnok, utálok fázni, és nem repes a szívem attól sem, ha forró homlokocskákat puszilgatok itthon hosszú heteken keresztül :-().

A mai boldogságom tehát az, hogy még soha nem voltunk olyan közel az idei nyárhoz, mint ezen a szent napon… :-).

És hogy ha addig élek is, egyszer megérem, hogy az egész telet itt töltjük a családdal:

borabora

Honnan is jön ez az egész napi boldogságosdi? Innen: http://www.anyaido.hu/uj-ev-uj-anya/

Neked mi volt ma a “Napi boldogságod“? Amiért hálát adsz, megveregeted a válladat, vagy ami miatt büszke vagy magadra/magatokra?

———————————————–

Kíváncsi vagy tíz biztosan működő tippre, amivel anyaidőt “lophatsz” magadnak? Iratkozz fel hírlevelemre, és már küldöm is! Sőt, mostantól hétfő reggelenként kapsz egy kis “hétrevaló vidámságot” is!

2016. január 22.