Napi boldogság – január 31.

napi boldogság montázs

A fogadalom a mai napon lejárt! 31 napon keresztül minden nap leírtam, mi okozta számomra aznap a legnagyobb boldogságot, vagy miért voltam épp nagyon hálás, vagy mire voltam nagyon büszke!

Nagyszerű volt, tényleg mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki! Az egész napomat másképp éltem meg így! Már a felébredés pillanatában azon gondolkoztam, hogy vajon ma mit fogok leírni? Hogy simán indult a reggel? Hogy óriási ölelést kaptam az ovisomtól búcsúzáskor? Vagy ez még csak a kezdet, és a nap folyamán millió apró dolog jelzi, hogy ma “ő” szeretne a Napi boldogságom lenni? :-).

Aki ismer vagy akár olvassa a bejegyzéseket, talán már tudja, hogy alapveően is hajlamos vagyok mindenben a jót látni – de ez a hónap ezt tovább fokozta, nagyon örülök, hogy megcsináltam! Folytatom is, de… csendesen, magamban! Köszönöm, ha velem tartottál!

Honnan is jön ez az egész napi boldogságosdi? Innen: http://www.anyaido.hu/uj-ev-uj-anya/

Neked mi volt ma a “Napi boldogságod“? Amiért hálát adsz, megveregeted a válladat, vagy ami miatt büszke vagy magadra/magatokra?

———————————————–

Kíváncsi vagy tíz biztosan működő tippre, amivel anyaidőt “lophatsz” magadnak? Iratkozz fel hírlevelemre, és már küldöm is!

2016. február 2.