Segítség a takarításban

A legnagyobb segítség az lenne, ha valaki kitakarítana helyetted? Akár rendszeresen?

Az Anyaidő ebben is segítségedre lehet!

A rendi.hu-val létrejött együttműködés jóvoltából bármelyik csomag mellé INGYEN választhatsz egy extrát (sütőtakarítás, hűtőtakarítás, vagy egy mosás-adagnyi ruha vasalása)!

Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy megrendeléskor megjegyzésben hivatkozol az Anyaidőre, és beírod, hogy a három közül melyik extrát szeretnéd igénybe venni.

És hogy mi is a rendi.hu?

Nem is olyan régen, kis startup vállalatként kezdte meg működését Budapesten a takarítók közvetítésével foglalkozó Rendi.

rendi_logo_kek

Nagyon hamar rengeteg pozitív visszajelzést kaptak, az emberek és a főtámogatók is imádták, így az elégedett ügyfelek és a korai befektetések hatására mostanra már négy városban (Budapest mellett Szegeden, Győrben és Debrecenben) is segítik az emberek mindennapjait. Szolgáltatásuk egyedülálló, az igazi terjeszkedés pedig még csak most kezdődik.

A sikerük valószínűleg abban rejlik, hogy nagyon egyszerű velük dolgozni.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy is működik a dolog, itt minden kérdésedre választ találhatsz: https://www.rendi.hu/faq

————————

Én mindenképp azt javaslom, hogy ha úgy érzed, hogy nem tudsz már megbirkózni a házimunkával, borsódzik a hátad az egésztől, vagy csak szimplán egy kis kikapcsolódásra vágysz a folyamatos robotolás helyett, tégy egy próbát a Rendivel! A havi többszáz elégedett, visszatérő ügyfél nem tévedhet, az  online takarítónő-közvetítés működik!

Add le rendelésedet még ma, hiszen pár másodpercnél nem vesz többet igénybe az egész – biztosan el tudod mással is ütni a takarításra szánt időt. Ugye? :-)

És ne feledd az ingyenes extrát – ezt csak az Anyaidőre való hivatkozás esetén tudjuk garantálni!

altalanos_szoba_postkep